WordPress workshop

Tijdens de WordPress workshop krijg je niet alleen maar theorie te horen, maar ga je zelf ook aan de slag met WordPress. Je bouwt in één dag een complete website. Voor de workshop is geen technische voorkennis vereist, je leert alles tijdens de training. Je leert werken met WordPress, met WordPress plug-ins en je krijgt praktische tips van ervaringsdeskundigen.

Gratis WordPress thema

Bij deelname aan de WordPress workshop, ontvang je een gratis WordPress thema. Dit thema is geoptimaliseerd voor conversie, Google AdWords en SEO. Daarnaast is het thema ook Google vriendelijk, erg snel en geschikt voor alle apparaten door het responsive design.

Inhoud WordPress workshop

De workshop is ideaal voor het maken van een campagne website of een AdWords landingspagina. De workshop wordt op maat gegeven, dit houdt in dat hij geschikt is voor je eigen situatie. Je kunt zelf aangeven waar je aandacht aan wilt besteden.

Als je een campagne website wilt maken, dan maak je die tijdens de workshop samen met de trainer. Geef je de voorkeur aan het leren van het beheren en onderhouden van de website of juist aan de techniek van het bouwen van een website, dan besteden we daar meer aandacht aan. De workshop sluit helemaal aan bij jouw eigen situatie en bevat onderwerpen die jij zelf het belangrijkste vindt.