Zelf een website maken met WordPress

Met de WordPress cursus ‘bouw je eigen website in één dag’, leer je hoe je zelf een website kunt maken met WordPress. In één dag komen alle belangrijke vaardigheden aan bod die nodig zijn om zelf je eigen website te maken én deze te onderhouden. Het maken van je eigen website in WordPress heeft een aantal grote voordelen:

  • Niet afhankelijk van een webbouwer
  • Zeer lage kosten
  • Herhaalbaar concept: Maak zo veel websites als je zelf wilt

Waarom zelf een website maken met WordPress?

De tijd dat bedrijven slechts één website hebben is voorbij. Steeds vaker worden naast de ‘grote’ bedrijfswebsite, kleinere websites gebruikt voor bijvoorbeeld AdWords landingspagina’s, productlanceringen of evenementen. Als marketingmedewerker is het dus handig om zelf een website te kunnen maken in WordPress.

Leer nu zelf een website maken met WordPress

Om zelf een eigen website te maken in WordPress zijn een aantal vaardigheden nodig. Allereerst zijn er technische vaardigheden nodig, zoals het installeren van WordPress en het inrichten van bijvoorbeeld een contactformulier. Vervolgens kies je een ontwerp en pas je deze aan naar jouw gewenste (huis)stijl. Het schrijven van teksten is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Dit is namelijk essentieel voor een goede vindbaarheid in Google.

WordPress training van een ervaringsdeskundige

Op internet vind je tegenwoordig veel informatie over het maken van een website in WordPress. Helaas is niet alle informatie even goed. Het kost veel tijd om de goede informatie er uit te zoeken. Onze WordPress training kan je daarom helpen. Tijdens de eendaagse training leer je alle belangrijke vaardigheden van een trainer die zelf dagelijks met WordPress werkt. De trainer weet dus alles van WordPress af. De training is geheel op maat, dit houdt in dat je zelf kunt aangeven aan welke onderwerpen je aandacht wilt besteden.