Cursus website maken met WordPress

Bij het maken van een eigen website komt veel kijken. Er zijn veel onderwerpen waar je vooraf of tijdens aandacht aan moet besteden. Er moet een domeinnaam geregistreerd worden en een webruimte (webhosting) gehuurd worden. Ook moet je een CMS pakket kiezen en deze installeren. Als dit is gedaan kun je een ontwerp kiezen en installeren op je website. Naast deze onderwerpen komt er nog meer kijken bij het maken van een website:

  • De website vindbaar maken in Google
  • Doel van de website bepalen
  • Navigatiestructuur van je website bedenken
  • Teksten schrijven
  • Website afschermen tegen aanvallen van hackers

Een cursus website maken met WordPress kan je helpen en veel tijd besparen. Wanneer je de cursus volgt hoef je niet meer alles zelf uit te zoeken. Bij de cursus krijg je les van een ervaringsdeskundige, hij zal veel waardevolle tips geven voor het maken van een eigen website. De ervaringsdeskundige is zelf dagelijks bezig met het bouwen en onderhouden van websites.

Onmisbare vaardigheid

Kennis over het maken van een eigen website is een onmisbare vaardigheid als je veel met webbouwers samenwerkt en op een dieper niveau wilt begrijpen wat belangrijke elementen bij het maken van een eigen website zijn. Ook is het een onmisbare vaardigheid als je zelf snel en gemakkelijk een eigen website wilt kunnen maken.

Cursus website maken met WordPress

Met de cursus website maken met WordPress maak je in één dag je eigen website samen met de trainer. Alle onderwerpen die komen kijken bij het bouwen, onderhouden en beheren van een website worden uitgebreid behandeld en toegelicht door de ervaringsdeskundige. Na de WordPress training kun je zelf je website onderhouden zonder hulp van buitenaf. Ook ontvang je bij de cursus een gratis thema (ontwerp) voor je eigen WordPress website.